L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert un paquet de subvencions destinades a fomentar les activitats comercials i de serveis, dinamitzar el sector comercial i empresarial, promoure la contractació de persones desocupades, donar suport a les persones treballadores autònomes i fomentar la igualtat a les empreses i la presència de la dona a l’àmbit de l’emprenedoria.

Una de les novetats és la subvenció destinada a l’emprenedoria, per ajudar a les persones treballadores autònomes. Així, les persones que hagin iniciat una activitat empresarial a 2022 dins del règim especial de treball autònom podran accedir a aquest ajut.

Pel que fa al comerç, l’Ajuntament ofereix subvencions per promoure l’obertura de nous establiments comercials i de serveis, per millores i adequacions de locals comercials i per a la modernització, millora i dinamització de les parades dels mercats municipals. Així mateix, es destinen ajuts a les associacions empresarials i comercials per a l’adaptació digital, la innovació i la dinamització del sector comercial i empresarial de la ciutat.

En l’àmbit de l’ocupació, l’Ajuntament ofereix subvencions a les empreses que contractin persones desocupades de la ciutat durant un mínim de 12 mesos, preferentment de col·lectius amb especials dificultats d’accés al mercat de treball.

Una altra línia de subvencions està destinada a fomentar l’elaboració i implementació de plans d’igualtat a les empreses que contribueixen a garantir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes en aquest àmbit.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquest conjunt de subvencions finalitza el 30 de novembre de 2023.

Consulteu les bases de les subvencions

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds per acollir-se a aquesta línia de subvenció s’hauran de presentar de forma electrónica, mitjançant una instància genèrica signada per la persona interesada, també de forma electrónica,  i acompanyada de la següent documentació.

DOC_01_Sol·licitud_LÍNIES_A_B_C_i_F

DOC_02_Sol·licitud_LÍNIA_D

DOC_03_Sol·licitud_LÍNIA_E

DOC_04_CERTIFICAT_DE_DOMICILIACIÓ_BANCÀRIA_I_SOL

DOC_05 declaració autenticitat documentació electrònica

DOC_06 declaracio_responsable_aplicacio_factures

DOC_07 acceptació de la subvenció

DOC_08_Justificació Econòmica LÍNIA D

DOC_09_Justificació Econòmica LÍNIA E

DOC_10_Justificació Econòmica LÍNIA F.2

DOC_11_Sol·licitud_LÍNIA _G

DOC_12_DECLARACIÓ_RESPONSABLE_IGUALTAT_DE_GÈNERE

 

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more

Idiomas