OCUPACIÓ

Promoció Econòmica de Sant Joan Despí

Club de feina

Borsa de Treball

Programes

Acredita’t

Ocupació

Treballem amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i possibilitar l’accés al mercat laboral dels ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí, pensant en donar suport individual per afrontar el  procés de recerca de feina. Per aconseguir-ho, a banda del propi servei d’intermediació laboral, s’ofereixen projectes i programes ocupacionals.

Club de feina

El club de feina és un espai obert i dinàmic que esdevé un punt de trobada entre els usuaris i les usuàries i Promoció Econòmica.

S’hi poden trobar materials i recursos adients per a iniciar un procés de recerca activa d’ocupació, amb l’objectiu que la persona esdevingui autònoma en la definició del seu itinerari professional.

Aquest espai disposa de personal tècnic que elabora i actualitza els materials, dinamitza l’espai i ofereix informació i assessorament segons les necessitats de la persona.

 

L’horari d’atenció del club de feina és:

 • Dilluns i divendres de 9.30 a 13.30 hores. 
 • Dimecres de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.00 hores.
 • Tardes de juny, juliol, agost i setembre el club de feina romandrà tancat.

 Truca al 934 808 050 i demana la teva cita!

Espai d’assessorament

Es tracta d’un espai de guia i recolzament en el procés de recerca de feina destinat a totes les persones usuàries del servei.

Es basa en una atenció individualitzada on es té en compte les necessitats de la persona i en quin punt es troba en el seu procés de recerca de feina.

Es dóna suport per a la definició de l’objectiu professional, eines per a elaborar CV i cartes de presentació, orientació sobre canals on trobar ofertes de feina i sobre com enfocar un procés de selecció i entrevista de feina.

Espai de recerca de feina

El Club de Feina és un espai equipat amb ordinadors per a la ciutadania amb el suport de l’equip tècnic orientador.

S’ofereixen plantilles de CV i cartes de presentació, recursos per a la recerca de feina i acompanyament i suport en el procés d’inserció laboral.

Espai informatiu

És un espai de consulta d’informació que permet conèixer l’oferta formativa, els canals més habituals en el nostre territori, a més d’articles i notícies importants sobre la recerca de feina.

Està format per les nostres “cartelleres” que es van actualitzant contínuament.

Aquest espai està adreçat a totes les persones usuàries i està recolzat pel personal tècnic del Club de Feina.

6 CONSELLS PER A LA RECERCA DE FEINA PER INTERNET

 1. Utilitza Internet per a treure la màxima informació de les empreses del sector on vols treballar. Mira a les seves webs si tenen ofertes i borsa de treball en línea.
 2. Quan enviïs el teu currículum com autocandidatura, acompanya’l d’una carta de presentació i adapta els dos documents a l’oferta a la que vols aplicar.
 3. És important que als portals on tinguis inscrit el teu currículum hi vagis actualitzant i estigui la informació ben complerta.
 4. Porta una agenda actualitzada amb les ofertes que t’apuntes. Així si et truquen podràs saber ràpidament de quina oferta es tracta i quines condicions demanen.
 5. Sigues constant i repassa els portals d’ofertes diàriament, en qualsevol moment es pot publicar una bona oportunitat.
 6. Creat un perfil o marca personal a la Xarxa (Twiter, LinkedIn) per tal de ressaltar la teva experiència i les teves competències, a més de poder veure ofertes de feina per part de les empreses.

Borsa de Treball

La borsa de treball local de Sant Joan Despí es gestiona a través del suport de l’aplicatiu Xaloc de la Diputació de Barcelona. Les persones inscrites a la nostra borsa de treball tenen accés a les ofertes de feina gestionades des d’aquest i altres serveis d’ocupació de diferents municipis que utilitzen la Xarxa Xaloc.

Si vostè resideix a Sant Joan Despí i vol inscriure’s a la Borsa de Treball Local ho pot fer omplint la següent sol·licitud (una vegada rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte  per tal de donar-li cita per una sessió informativa inicial):

SOL·LICITUD

FUNCIONAMENT:

El formulari és una sol.licitud d’entrevista. Un cop rebuda, ens posarem en contacte amb vostè personalment per tal de citar-lo a una sessió informativa on es detalla el funcionament de la borsa de treball i els recursos de suport que li oferim per a la recerca de feina.
Posteriorment, es farà una entrevista ocupacional personalitzada per tal d’incorporar-lo definitivament a la Borsa de Treball

Si ja t’has inscrit a la borsa de treball i ets usuari, pots consultar les ofertes de treball al següent enllaç:

 OFERTES DE TREBALL

Cercador d’Informació i Documentació Oficials (CIDO)

Programes

Treball als barris

Aquest programa permet oferir orientació laboral individualitzada per a la recerca de feina a persones residents al barri de Les Planes.

Per accedir cal estar inscrit com a demandant d’ocupació a la oficina de treball.

Quines persones que poden participar en el Programa?

Per accedir cal estar inscrits com a demandant d’ocupació a l’OTG.

Què oferim a les persones participants?

Assessorament, orientació laboral personalitzada, disseny d’un itinerari de recerca de feina, acompanyament i suport de forma individual.

Els temes que es poden treballar:

 

 • Projecte professional
 • Identificació i millora de les competències base i transversals
 • Recolzament en la utilització de les noves tecnologies (TIC)
 • Recerca de feina per a Internet (canals de recerca i recursos)
 • Els processos de selecció i entrevista de feina

Si estàs interessat/da  per demanar més  informació, posa’t en contacte amb:

Promoció Econòmica (Promodespí)

C/ John F. Kennedy 8, 08970 Sant Joan Despí     Telf. 93 480 80 50

Via mail : promocio@sjdespi.net

*Aquesta acció està subvencionada pel servei públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris»

Programa MAIS

(MESURES ACTIVES D’INSERCIÓ PER A PERSONES DESTINATÀRIES DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA  I PERSONES EN RISC O EXCLUSIÓ SOCIAL)

Programa adreçat a persones que estan inscrites al SOC com a demandants d’ocupació o de millora de lloc de treball i que es trobin en una de les situacions següents:

 

 • Persones perceptores de la RGC
 • Persones aturades de llarga durada de més de 45 anys en risc d’exclusió social acreditat pels serveis socials pertinents.
 • Persones perceptores de l’Ingrés Mínim Vital (IMV)
 • Joves entre 16 i 30 anys provinents d’institucions de protecció de menors
 • Persones que no puguin accedir a RGCo IMV i que estiguin en risc d’exclusió acreditat pels serveis socials pertinents.
 • En risc d’exclusió acreditat pels serveis socials pertinents.

 

Tindran caràcter preferent les persones que reuneixin alguna de les característiques següents:

 • Aquelles amb un grau d’ocupabilitat que es pot incrementar si participen en mesures actives d’inserció.
 • Les que tinguin una edat entre 31 i 60 anys
 • Les dones, amb especial atenció a les víctimes de violència masclista.
 • Aquelles que tinguin càrregues familiars.

 

La finalitat d’aquest programa d’acompanyament és oferir un servei d’orientació laboral per als col·lectius anteriorment esmentats.

L’edició actual atendrà a un mínim de  30 persones.

Treballarem:

 • Un itinerari personalitzat segons les teves necessitats.
 • Elaboració del pla d’acció a través del balanç competencial, les motivacions i interessos.
 • Treball de les competències personals i laborals.
 • Alfabetització digital i millora de les competències TIC.
 • Competències lingüístiques: formació en català.
 • Millorar la recerca de feina seguint una metodologia competencial. Possibilitat de pràctiques a empreses.

 

Informació i Contacte :

Desirée Garcia

93 480 80 50   desireegt@sjdespi.net

 

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball:

 

Orientació laboral

Què oferim?

Al servei d’orientació laboral, a través d’entrevistes individualitzades, s’acompanya i s’assessora a les persones que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral, donant-los eines i estratègies per definir el seu projecte professional. L’objectiu del servei és millorar les capacitats professionals i afavorir l’accés al mercat laboral de les persones usuàries.

A qui s’adreça?

A totes les persones en edat de treballar que busquen o volen millorar la seva situació laboral actual.

Com s’hi pot accedir?

S’ha d’estar donat d’alta al Servei Local d’Ocupació. Es pot demanar cita presencialment o telefònicament al centre de Promoció Econòmica o en línia a aquesta enllaç

Un cop inscrits al Servei, heu de demanar cita prèvia per fer l’orientació.

Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ)

Què oferim?

Assessorament, elaboració d’un pla d’acció, itinerari totalment personalitzat per a l’orientació acadèmica i/o trànsit al mercat de treball.

Aquest programa permet oferir orientació laboral i/o formativa individualitzada per a totes les persones joves d’entre 16 i 29 anys.

L’objectiu principal del programa SOJ és promoure i mantenir la continuïtat formativa, impulsant una millora en els processos d’orientació, suport i mentoria, que inclou un acompanyament individualitzat de l’alumnat en risc d’abandonament escolar prematur o que ja hagin abandonat per tal de reconduir-los al sistema educatiu.

Si estàs interessat/da  per demanar més  informació, posa’t en contacte amb:

Promoció Econòmica (Promodespí) C/ John F. Kennedy 8, 08970 Sant Joan Despí     Telf. 93 480 80 50

Via mail : promocio@sjdespi.net

A qui s’adreça?

A persones joves d’entre 16 i 29 anys que necessitin un procés d’orientació més especialitzat hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els temes que es poden treballar:

 • Informar i orientar en matèria de formació i ocupació
 • Retorn al sistema educatiu (estudis obligatoris i/o post obligatoris)
 • Definir un projecte formatiu i/o professional
 • Cerca d’oferta formativa
 • Processos de preinscripció i matriculació a Centres Educatius i/o de Formació Professional
 • Orientació i acompanyament en la tramitació de beques acadèmiques
 • Identificació i millora de les competències base i transversals
 • Derivar i enllaçar a les persones joves amb altres recursos i serveis del municipi
 • Recerca de feina (Eines i Canals de recerca de feina)
 • Preparació pels processos de selecció i entrevista de feina

Acrediteu la vostra experiència laboral

ACREDITA’T: Acreditació de competències per experiència professional

Promodespí és Punt d’informació i orientació Acredita’t, autoritzat per l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

 En aquest servei es dóna una primera informació a les persones que volen acreditar les seves competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o formació no reconeguda oficialment.

La finalitat d’aquest procés és obtenir un certificat de professionalitat i/ o una qualificació  que pot facilitar la inserció laboral i/o la promoció professional.

Què ofereix?

El Centre de Promoció Econòmica és un dels punts d’informació i orientació del programa, habilitat per l’Institut de Qualificacions Professionals. En aquest sentit, per personal tècnic del centre orienta sobre les fases del procés i dóna suport en la realització de la  inscripció.       

A qui s’adreça?

A qualsevol persona interessada en acreditar les seves competències professionals.

Com s’hi pot accedir?

Es pot demanar cita presencialment o telefònicament al centre de Promoció Econòmica o en línia a aquesta enllaç

Més informació

 • 934808050
 • promocio@sjdespi.net   
 • Cost del servei Gratuït.

Idiomas