L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat 31 joves de la ciutat per treballar durant l’estiu en tasques a diferents departaments municipals. Els i les joves seleccionats podran accedir a una experiència laboral i obtenir uns ingressos per contribuir a l’economia familiar.

La incorporació d’aquests joves s’ha fet mitjançant els programes municipals d’ocupació juvenil Work Experience i Treball a l’Estiu. El Work Experience està adreçat a joves que han finalitzat una formació professionalitzadora, mentre que el Treball a l’Estiu es dirigeix a joves que estan estudiant una formació reglada (carreres universitàries, cicles formatius, Batxillerat, certificats de professionalitat, el graduat en ESO).

Les 31 persones incorporades estan treballant en diferents tasques: com a informadores en l’àmbit cultural, com a dinamitzadores en el programa municipal contra la bretxa digital, com a informadores ambientals i de civisme, fent treball de camp i suport al Departament d’Urbanisme i en tasques en altres departaments de l’Ajuntament.

Del total de joves seleccionats, 18 són dones i 13 són homes. Els i les joves que han finalitzat la seva formació professionalitzadora han rebut formació per a millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina. Per la seva banda, els que estan estudiant han rebut formació en habilitats de comunicació.

Els programes Work Experience i Treball a l’Estiu tenen com a objectiu estimular l’ocupació juvenil, fomentar una primera experiència laboral per al jovent, que obtinguin uns ingressos per contribuir a l’economia familiar, que aportin noves idees i que coneguin com es treballa en un ajuntament.

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more

Idiomas