Google Maps, es un servei gratuït de geolocalització utilitzat per milers.

T’expliquem pas a pas com afegir el teu establiment a aquesta plataforma gratuïta.

Cada cop es més freqüent que la gent consulti a Google Maps l’horari d’obertura i tancament, la direcció, la pàgina web, el contacte, la descripció, les opinions d’altres usuaris etc… actualment ens és molt accessible cercar des de el nostre telèfon mòbil.

Dins d’aquest sistema de geolocalització, existeix un apartat denominat “Google my Business” on podràs crear el teu perfil on catalogar i ubicar el teu espai físic a Google Maps.

D’aquesta manera, quan els  usuaris busquin paraules clau al seu dispositiu com per exemple “Perruqueria, Forn de pa, Sabateria, Fisioteràpia etc…” trobaran al mapa els establiments més propers a la seva posició.  

Com ens podem donar d’alta?

Primer de tot caldrà tindre una compte de correu electrònic a GMAIL

  • Crea el teu perfil a Google my Business.
  • Agrega el teu establiment al registre de Google.
  • Agrega el nom del teu negoci.
  • Escull la seva categoria. ( Aquest es un dels punts més importants del procés, tingues cura i escull la paraula clau correcte per connectar amb el teu públic objectiu)
  • Agrega la direcció.
  • Agrega les dades de contacte.
  • Finalitza la teva fitxa.
  • Verifica el teu negoci. (Google t’enviarà una carta per correu postal a la direcció del teu establiment. A aquesta carta trobaràs un codi de validació per verificar tota la informació que has introduït al teu perfil un cop validat el codi apareixerà tota la informació a la cerca de google)

Google, donarà prioritat als serveis més propers a la ubicació del client potencial i treballar en aquets punts a fons, pot ajudar a posicionar i donar visibilitat al teu negoci.

Entradas Relacionadas
Trencar la bretxa digital

Un equip de gent jove recorre aquest estiu els carrers i places de Sant Joan Despí per ensenyar a la gent gran de la ciutat a utilitzar el telèfon Read more

Subvencions 2022 – Comerç i Serveis (Gencat)

Presentació de sol·licituds: des de les 9:00 hores del dia 16 de juny de 2022 fins a les 14:00 hores Read more

SANT’S MARKET 11 DE JUNY

El dissabte 11 de juny el parc de Torreblanca acollirà la quarta edició del Sant's Market, un mercat a l'aire lliure que aplegarà una cinquantena Read more

PLANS D’OCUPACIÓ 2022-SEGONA CONVOCATÒRIA

PLANS D'OCUPACIÓ 2022-SEGONA CONVOCATÒRIA És objecte d’aquesta convocatòria la selecció de diferents perfils professionals per a cobrir 32 llocs de Read more