Google Maps, es un servei gratuït de geolocalització utilitzat per milers.

T’expliquem pas a pas com afegir el teu establiment a aquesta plataforma gratuïta.

Cada cop es més freqüent que la gent consulti a Google Maps l’horari d’obertura i tancament, la direcció, la pàgina web, el contacte, la descripció, les opinions d’altres usuaris etc… actualment ens és molt accessible cercar des de el nostre telèfon mòbil.

Dins d’aquest sistema de geolocalització, existeix un apartat denominat “Google my Business” on podràs crear el teu perfil on catalogar i ubicar el teu espai físic a Google Maps.

D’aquesta manera, quan els  usuaris busquin paraules clau al seu dispositiu com per exemple “Perruqueria, Forn de pa, Sabateria, Fisioteràpia etc…” trobaran al mapa els establiments més propers a la seva posició.  

Com ens podem donar d’alta?

Primer de tot caldrà tindre una compte de correu electrònic a GMAIL

  • Crea el teu perfil a Google my Business.
  • Agrega el teu establiment al registre de Google.
  • Agrega el nom del teu negoci.
  • Escull la seva categoria. ( Aquest es un dels punts més importants del procés, tingues cura i escull la paraula clau correcte per connectar amb el teu públic objectiu)
  • Agrega la direcció.
  • Agrega les dades de contacte.
  • Finalitza la teva fitxa.
  • Verifica el teu negoci. (Google t’enviarà una carta per correu postal a la direcció del teu establiment. A aquesta carta trobaràs un codi de validació per verificar tota la informació que has introduït al teu perfil un cop validat el codi apareixerà tota la informació a la cerca de google)

Google, donarà prioritat als serveis més propers a la ubicació del client potencial i treballar en aquets punts a fons, pot ajudar a posicionar i donar visibilitat al teu negoci.

Entradas Relacionadas
Programes d’experiència professional per a l’ocupació i la formació juvenil a Sant Joan Despí.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí  cerca joves per a treballar aquest estiu, al mes de juny i al  juliol,  en Read more

PLANS OCUPACIÓ 2022, 2ª CONVOCATÒRIA

És objecte d’aquesta convocatòria la selecció de diferents perfils professionals per a cobrir 32 llocs de treball a diferents departaments Read more

La força de l’associacionisme empresarial al Baix Llobregat

Col·laborar i crear: Un canvi de ristme Sant Joan Despí, ha acollit la jornada 'La força de l'associacionisme empresarial metropolità', Read more