Google Maps, es un servei gratuït de geolocalització utilitzat per milers.

T’expliquem pas a pas com afegir el teu establiment a aquesta plataforma gratuïta.

Cada cop es més freqüent que la gent consulti a Google Maps l’horari d’obertura i tancament, la direcció, la pàgina web, el contacte, la descripció, les opinions d’altres usuaris etc… actualment ens és molt accessible cercar des de el nostre telèfon mòbil.

Dins d’aquest sistema de geolocalització, existeix un apartat denominat “Google my Business” on podràs crear el teu perfil on catalogar i ubicar el teu espai físic a Google Maps.

D’aquesta manera, quan els  usuaris busquin paraules clau al seu dispositiu com per exemple “Perruqueria, Forn de pa, Sabateria, Fisioteràpia etc…” trobaran al mapa els establiments més propers a la seva posició.  

Com ens podem donar d’alta?

Primer de tot caldrà tindre una compte de correu electrònic a GMAIL

  • Crea el teu perfil a Google my Business.
  • Agrega el teu establiment al registre de Google.
  • Agrega el nom del teu negoci.
  • Escull la seva categoria. ( Aquest es un dels punts més importants del procés, tingues cura i escull la paraula clau correcte per connectar amb el teu públic objectiu)
  • Agrega la direcció.
  • Agrega les dades de contacte.
  • Finalitza la teva fitxa.
  • Verifica el teu negoci. (Google t’enviarà una carta per correu postal a la direcció del teu establiment. A aquesta carta trobaràs un codi de validació per verificar tota la informació que has introduït al teu perfil un cop validat el codi apareixerà tota la informació a la cerca de google)

Google, donarà prioritat als serveis més propers a la ubicació del client potencial i treballar en aquets punts a fons, pot ajudar a posicionar i donar visibilitat al teu negoci.

Entradas Relacionadas
XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

SI LA CRISI ET DÓNA LLIMONES, FES LLIMONADA.

SI LA CRISI ET DÓNA LLIMONES, FES LLIMONADA. Troba oportunitats on altres veuen adversitats. Troba recursos per fer front a Read more

PLANS D’OCUPACIÓ 2022 – 1a CONVOCATÒRIA

NOU PLA D'OCUPACIÓ MUNICIPAL PER A LA CONTRACTACIÓ DE 20 PERSONES EN ATUR L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert una Read more

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA SELECCIÓ DELS JOVES ESTUDIANTS QUE TREBALLARAN AL NADAL A L’AJUNTAMENT

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert les inscripcions per a la selecció d'una vintena de joves estudiants que treballaran durant el Nadal fent tasques d'informació i suport Read more