Google Maps, es un servei gratuït de geolocalització utilitzat per milers.

T’expliquem pas a pas com afegir el teu establiment a aquesta plataforma gratuïta.

Cada cop es més freqüent que la gent consulti a Google Maps l’horari d’obertura i tancament, la direcció, la pàgina web, el contacte, la descripció, les opinions d’altres usuaris etc… actualment ens és molt accessible cercar des de el nostre telèfon mòbil.

Dins d’aquest sistema de geolocalització, existeix un apartat denominat “Google my Business” on podràs crear el teu perfil on catalogar i ubicar el teu espai físic a Google Maps.

D’aquesta manera, quan els  usuaris busquin paraules clau al seu dispositiu com per exemple “Perruqueria, Forn de pa, Sabateria, Fisioteràpia etc…” trobaran al mapa els establiments més propers a la seva posició.  

Com ens podem donar d’alta?

Primer de tot caldrà tindre una compte de correu electrònic a GMAIL

  • Crea el teu perfil a Google my Business.
  • Agrega el teu establiment al registre de Google.
  • Agrega el nom del teu negoci.
  • Escull la seva categoria. ( Aquest es un dels punts més importants del procés, tingues cura i escull la paraula clau correcte per connectar amb el teu públic objectiu)
  • Agrega la direcció.
  • Agrega les dades de contacte.
  • Finalitza la teva fitxa.
  • Verifica el teu negoci. (Google t’enviarà una carta per correu postal a la direcció del teu establiment. A aquesta carta trobaràs un codi de validació per verificar tota la informació que has introduït al teu perfil un cop validat el codi apareixerà tota la informació a la cerca de google)

Google, donarà prioritat als serveis més propers a la ubicació del client potencial i treballar en aquets punts a fons, pot ajudar a posicionar i donar visibilitat al teu negoci.

Entradas Relacionadas
Networking i Marca Personal

Al setembre vam tenir una conversa interessant amb la  Silvia Castillo Padilla sobre l'ús de LinkedIn com a eina per Read more

Elevator Pich

Seguro que has oído hablar del #elevatorpich pero es posible que no sepas por dónde empezar para preparar el tuyo. Se trata Read more

Idiomas