El Kit Digital és una iniciativa del Gobierno de España, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. S’ ofereixen ajudes econòmiques que et permeten accedir a un catàleg de solucions i agents que ofereixen serveis TIC.

Us facilitem un document que explica totes les fases per gestionar-lo i que hem anomenat El Kit Digital en 9 passos.

Per tal de facilitar la comprensió de tota la tramitació, hem preparat uns vídeos tutorials on us expliquem amb detall cadascuna de les parts del document:

1- Presentació i terminis: en la primera part del document es fa una descripció general de totes les fases de gestió del Kit Digital (sol·licitud, execució i justificació) i els terminis establerts per a cadascuna d’elles.

2- Sol·licitud: en la segona es fa una descripció detallada del què cal fer i què implica la fase de sol·licitud.

3-Execució: en la tercera, trobareu tota la informació detallada dels passos i els documents que cal presentar en la fase d’execució.

4-Justificació: en la quarta, trobareu tota la informació detallada del procés de justificació.

El document porta enllaçats una sèrie de recursos que poden ser útils, com ara els següents:

  • Documents de referència (convocatòries, guies, etc.).
  • Pàgines web per accedir als tràmits que s’expliquen.
  • Vídeos demostratius sobre com fer determinats passos.

També hi apareixen destacades algunes recomanacions i alertes a tenir a tenir presents abans de fer determinats passos, així com exemples pràctics de factures per il·lustrar determinats supòsits de justificació de despeses.

Entradas Relacionadas
Trencar la bretxa digital

Un equip de gent jove recorre aquest estiu els carrers i places de Sant Joan Despí per ensenyar a la gent gran de la ciutat a utilitzar el telèfon Read more

Subvencions 2022 – Comerç i Serveis (Gencat)

Presentació de sol·licituds: des de les 9:00 hores del dia 16 de juny de 2022 fins a les 14:00 hores Read more

SANT’S MARKET 11 DE JUNY

El dissabte 11 de juny el parc de Torreblanca acollirà la quarta edició del Sant's Market, un mercat a l'aire lliure que aplegarà una cinquantena Read more

PLANS D’OCUPACIÓ 2022-SEGONA CONVOCATÒRIA

PLANS D'OCUPACIÓ 2022-SEGONA CONVOCATÒRIA És objecte d’aquesta convocatòria la selecció de diferents perfils professionals per a cobrir 32 llocs de Read more