El Kit Digital és una iniciativa del Gobierno de España, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. S’ ofereixen ajudes econòmiques que et permeten accedir a un catàleg de solucions i agents que ofereixen serveis TIC.

Us facilitem un document que explica totes les fases per gestionar-lo i que hem anomenat El Kit Digital en 9 passos.

Per tal de facilitar la comprensió de tota la tramitació, hem preparat uns vídeos tutorials on us expliquem amb detall cadascuna de les parts del document:

1- Presentació i terminis: en la primera part del document es fa una descripció general de totes les fases de gestió del Kit Digital (sol·licitud, execució i justificació) i els terminis establerts per a cadascuna d’elles.

2- Sol·licitud: en la segona es fa una descripció detallada del què cal fer i què implica la fase de sol·licitud.

3-Execució: en la tercera, trobareu tota la informació detallada dels passos i els documents que cal presentar en la fase d’execució.

4-Justificació: en la quarta, trobareu tota la informació detallada del procés de justificació.

El document porta enllaçats una sèrie de recursos que poden ser útils, com ara els següents:

  • Documents de referència (convocatòries, guies, etc.).
  • Pàgines web per accedir als tràmits que s’expliquen.
  • Vídeos demostratius sobre com fer determinats passos.

També hi apareixen destacades algunes recomanacions i alertes a tenir a tenir presents abans de fer determinats passos, així com exemples pràctics de factures per il·lustrar determinats supòsits de justificació de despeses.

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more