Des de Promodespí, treballem amb l’objectiu de millorar la ocupabilitat i possibilitar l’accés al mercat laboral dels ciutadans i ciutadanes.

Hem pogut parlar amb un Jove de 20 anys que ha tornat a Espanya, el seu país natal, després de molt de temps. El passat 23 de febrer de 2021, va arribar a Sant Joan Despí i ens ha volgut explicar la seva experiència amb el servei de club de feina i orientació laboral.  

“A las dos semanas de estar aquí un familiar me habló de PromoDespí, me explicó que era un lugar donde podía conseguir ayuda para poder orientarme y cumplir mis objetivos”

Promodespí, dóna suport individual a cada persona per tal que tothom assoleixi l’autonomia necessària per fer front al seu futur.

“Mis orientadores fueron Daniel Sánchez y Miriam Calatrava. Daniel me explicó cómo funciona el mundo laboral aquí, comentándome sobre las ETT, portales de empleo, ayudándome a rellenar documentos para poder homologar mis estudios de bachiller… etc”

Podem donar-te suport per definir el teu objectiu professional, fer més atractiu i actualitzat el teu currículum, elaborar cartes de presentació, i donar-te idees sobre canals on trobar ofertes adequades a les teves expectatives.

Els nostres tècnics/es de Promodespí,  tenen en compte les novetats del mercat de treball, de manera que poden orientar-te i donar-te idees i recursos per tal de optimitzar el procés de recerca.

“Siempre vi muchas ganas de ayudarme a conseguir mis objetivos y aclarar dudas que tenía. Meses después pude postular para poder entrar en un instituto de grado superior, Miriam me ayudó en ese proceso”

A través d’entrevistes individuals, es treballa l’itinerari d’inserció laboral i es posen en pràctica les eines de recerca de feina que faciliten l’accés al mercat de treball.

“Mi Experiencia con Promo Despí ha sido muy satisfactoria, me han ayudado con todo el conocimiento que una persona recién llegando del extranjero tiene que saber, siendo un pilar importante en el comienzo de mi vida en un nuevo país”

A qui s’adreça?

A totes les persones en edat de treballar que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral actual.

“Recomiendo mucho a las personas que necesiten ayuda a ser orientadas y facilitar los objetivos que tienen propuestos, será un buen comienzo. Gente muy carismática y con muchas ganas de ayudar, Estoy muy agradecido por toda la ayuda que me brindaron. Gracias.”

  • Gràcies a tú, per explicar-nos el teu cas, per compartir amb nosaltres la teva experiència al centre.

Si et sents perdut en la cerca de feina, no t’ho pensis més!

Demana cita a promocio@sjdespi.net, per telèfon al 934808050 o presencialment, al Centre de Promoció Econòmica.

El cost del servei és gratuït.

Entradas Relacionadas
XIII Fòrum Empresarial: La sostenibilitat: l’actual repte de la indústria.

Aquest 22 de novembre ha tingut lloc el XIII Fòrum Empresarial que duia per títol: La sostenibilitat: l’actual repte de Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

Trencar la bretxa digital

Un equip de gent jove recorre aquest estiu els carrers i places de Sant Joan Despí per ensenyar a la gent gran de la ciutat a utilitzar el telèfon Read more

TORNA EL FESTIVAL 48h OPEN HOUSE BCN A SANT JOAN DESPÍ.

, dots: true, dotsSpeed: 1200, rtl: false, }); });
Idiomas