Convocatòria per a la presentació de les sol·licituds de subvenció del Programa Formació Professional Ocupacional Dual, per l’actuació d’orientació i acompanyament, actuació de formació i actuació contractació laboral mitjançant el contracte de formació i aprenentatge.

Persones destinatàries: persones joves majors de 16 fins a 29 anys, preferentment sense qualificació professional, que comptin amb els requisits per a seguir un certificat de professional de nivell 1, 2 i 3, prioritàriament aquells amb especials vulnerabilitats.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona les actuacions d’orientació i acompanyament, de formació i de contracte laboral mitjançant el contracte de per la formació i aprenentatge.

Sol·licitar: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/FPDual?category=76c50e70-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

Entradas Relacionadas
Programes d’experiència professional per a l’ocupació i la formació juvenil a Sant Joan Despí.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí  cerca joves per a treballar aquest estiu, al mes de juny i al  juliol,  en Read more

PLANS OCUPACIÓ 2022, 2ª CONVOCATÒRIA

És objecte d’aquesta convocatòria la selecció de diferents perfils professionals per a cobrir 32 llocs de treball a diferents departaments Read more

La força de l’associacionisme empresarial al Baix Llobregat

Col·laborar i crear: Un canvi de ristme Sant Joan Despí, ha acollit la jornada 'La força de l'associacionisme empresarial metropolità', Read more