L’Ajuntament de Sant Joan Despí, juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, posa en marxa un nou programa de formació ocupacional per a joves. Mitjançant aquest programa, s’ofereix formació com a auxiliar de magatzem o com a gestor/a de magatzem a joves d’entre 18 i 29 anys.

Aquest programa de formació s’emmarca en el projecte singular ‘Jove, al Baix Impulsa’t’, coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

L’Ajuntament de Sant Joan Despí participa en aquest projecte formant a 30 joves. Per participar-hi, cal tenir entre 18 i 29 anys i estar a l’atur o bé estar inscrit/a com a millora d’ocupació al SOC.

El programa ofereix una formació professionalitzadora teòrica i pràctica en Operacions Auxiliars de Magatzem o en Gestió de Magatzem, per poder treballar en el sector de la logística. A més, inclou orientació laboral i formativa, tutorització i acompanyament a la inserció.

L’objectiu és reforçar les opcions de trobar feina, l’ocupabilitat i la inserció laboral de persones joves en situació d’atur i/o en procés de recerca per a la millora de feina.

El curs està 100% subvencionat i començarà al mes de febrer de 2023.

Entradas Relacionadas
XIII Fòrum Empresarial: La sostenibilitat: l’actual repte de la indústria.

Aquest 22 de novembre ha tingut lloc el XIII Fòrum Empresarial que duia per títol: La sostenibilitat: l’actual repte de Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

Trencar la bretxa digital

Un equip de gent jove recorre aquest estiu els carrers i places de Sant Joan Despí per ensenyar a la gent gran de la ciutat a utilitzar el telèfon Read more

TORNA EL FESTIVAL 48h OPEN HOUSE BCN A SANT JOAN DESPÍ.

, dots: true, dotsSpeed: 1200, rtl: false, }); });
Idiomas