L’Ajuntament de Sant Joan Despí, juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, posa en marxa un nou programa de formació ocupacional per a joves. Mitjançant aquest programa, s’ofereix formació com a auxiliar de magatzem o com a gestor/a de magatzem a joves d’entre 18 i 29 anys.

Aquest programa de formació s’emmarca en el projecte singular ‘Jove, al Baix Impulsa’t’, coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

L’Ajuntament de Sant Joan Despí participa en aquest projecte formant a 30 joves. Per participar-hi, cal tenir entre 18 i 29 anys i estar a l’atur o bé estar inscrit/a com a millora d’ocupació al SOC.

El programa ofereix una formació professionalitzadora teòrica i pràctica en Operacions Auxiliars de Magatzem o en Gestió de Magatzem, per poder treballar en el sector de la logística. A més, inclou orientació laboral i formativa, tutorització i acompanyament a la inserció.

L’objectiu és reforçar les opcions de trobar feina, l’ocupabilitat i la inserció laboral de persones joves en situació d’atur i/o en procés de recerca per a la millora de feina.

El curs està 100% subvencionat i començarà al mes de febrer de 2023.

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more