L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha convocat un pla d’ocupació per a la contractació de persones en situació d’atur. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de maig. En total, mitjançant aquest pla es contractaran 10 persones per treballar a diferents departaments municipals.

Aquest és el tercer pla d’ocupació municipal de l’any 2023. El perfils requerits són d’auxiliar d’ecoinformació; de peó de manteniment de la via pública (peons i operaris/es de neteja viària); de suport a la digitalització de l’Arxiu; d’auxiliar de suport audiovisual, i d’auxiliar administratius/va.

Per participar-hi, cal complir els requisits establerts a les bases. Entre altres requisits, cal tenir 16 anys complerts, estar inscrit/a a com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei d’Ocupació de Catalunya en situació d’atur en recerca de feina i estar en possessió del títol mínim exigit per a cadascun dels llocs de treball oferts.

La presentació de sol·licituds i documentació per participar en aquest pla d’ocupació finalitza el 30 de maig. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Aquest pla d’ocupació, subvencionat per la Diputació de Barcelona, permetrà la contractació de 10 persones per un període de sis mesos.

Els plans d’ocupació municipals prioritzen aquells col·lectius que tenen especials dificultats d’inserció al mercat laboral o que estan en situació de vulnerabilitat social, com les persones més grans de 55 anys, les persones menors de 35 anys, les dones, les persones que no perceben cap prestació o les persones aturades de llarga durada.

CONSULTA LES BASES DEL PLA D’OCUPACIÓ

Font: https://sjdespi.cat/bloc-informatiu/despinoticies/economia-ocupacio-i-consum/pla-docupacio-la-contractacio-de-10-persones-en-situacio-datur

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XII FORO EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de noviembre de 2022

Mañana día 9 de noviembre, celebraremos la XII edición del Foro empresarial de Sant Joan Despí con la conferencia (Agenda Read more

XI EDICIÓN FORO ANUAL DE COMERCIO 2021

Hoy en día 29 de Noviembre de 2021, de 14:00 ha 16:30 h en el CC Mercè Rodoreda - Sala Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Idiomas