Coincidint amb la Festa Major, l’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza l’onzena edició de la Ruta de la Tapa, una oportunitat de gaudir de la gastronomia de la ciutat a preus molt econòmics.

 

La XI Ruta de la Tapa tindrà lloc del 22 al 25 de juny. Hi participen 25 establiments de la ciutat que han preparat unes tapes d’allò més variades i creatives per a aquest esdeveniment. El preu de la tapa més la beguda serà de 3,50 euros.

 

Als bars i restaurants de la Ruta de la Tapa trobareu el passaport de la ruta que us permetrà participar en l’elecció de la millor tapa i guanyar un gran premi.

 

Al passaport hi haurà una butlleta per escollir la millor tapa. Si tasteu tres tapes o més, podreu dipositar la butlleta de votació a les urnes que trobareu als establiments.

 

D’entre totes les butlletes dipositades, se sortejarà un val de 100 euros de degustació en qualsevol dels bars i restaurants participants.
Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XII FORO EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de noviembre de 2022

Mañana día 9 de noviembre, celebraremos la XII edición del Foro empresarial de Sant Joan Despí con la conferencia (Agenda Read more

XI EDICIÓN FORO ANUAL DE COMERCIO 2021

Hoy en día 29 de Noviembre de 2021, de 14:00 ha 16:30 h en el CC Mercè Rodoreda - Sala Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Idiomas