SUBVENCIONS PER PROMOURE L’ACTIVITAT ECONÒMICA DELS SECTORS COMERCIAL, EMPRESARIAL I INDUSTRIAL I DE LES ASSOCIACIONS EMPRESARIALS I COMERCIALS; PER FOMENTAR L’EMPRENEDORIA; PER AFAVORIR LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES DESOCUPADES DEL MUNICIPI; PER A LA IMPLEMENTACIÓ DE PLANS D’IGUALTAT I PER L’IMPULS DE LA INNOVACIÓ, L’ADEQUACIÓ I L’ADQUISICIÓ DE NOVES TECNOLOGIES

 

L’ajuntament de Sant Joan Despí ha obert convocatòria de les subvencions per impulsar i fomentar les activitats econòmiques, les associacions empresarials i de comerciants de Sant Joan Despí, així com incentivar l’emprenedoria de persones físiques i jurídiques que desenvolupin la seva activitat al municipi, i la contractació de persones desocupades del municipi aplicant una política d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes.

Entre les novetats es presenten 3 noves línies destinades al teixit empresarial i productiu per ajudar-lo a augmentar la seva competitivitat enfront els seus competidors i ser més sostenibles.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquest conjunt de subvencions finalitza el 30 de novembre de 2024.

Les sol·licituds que es presentin a la convocatòria hauran d’emmarcar-se en una de les línies següents:

  1. Despeses relacionades amb l’obertura comercial, tals com projectes tècnics per adequació de l’activitat i/o tramitacions diverses efectuades per professionals.
  2. Despeses relacionades amb millores i adequacions de locals comercials, tals com factures de materials i/o de serveis professionals.
  3. Despeses destinades a la modernització, millora i dinamització de les parades dels mercats municipals.
  4. Contractació laboral de persones desocupades inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya i a la Bossa de treball local de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.
  5. Despeses de digitalització i per a la innovació així com per la professionalització de les associacions empresarials i de comerciants del municipi.
  6. Quotes de persones autònomes que inicien una activitat comercial, empresarial o industrial, preferentment a Sant Joan Despí.
  7. Despeses destinades a l’elaboració, implementació, registre i/o presentació de plans d’igualtat.
  8. Despeses destinades a l’elaboració, implementació, registre i/o presentació de sol·licituds de subvencions i/o ajuts a ens supramunicipals.
  9. Despeses destinades a l’elaboració, implementació, registre i/o presentació de sistemes de gestió i auditoria de la qualitat, el medi ambient, la seguretat i salut en el treball i/o de protocols sectorials (EMA’s, ISO, IFS, etc.).
  10. Despeses destinades a l’elaboració, implementació i/o execució d’accions que contribueixin a una transició energètica, una major eficiència energètica i una reducció de consums d’aigua mitjançant la reutilització i l’estalvi.

 

Trobareu les bases i la convocatòria de les subvencions fent clic aquí.

 

Presentació de sol·licituds

D’acord al procediment administratiu hi ha 20 dies d’exposició per si hi ha algú que vulgui presentar al·legacions, per tant, fins el 31 de MAIG no es podran presentar sol·licituds.

La sol·licitud i la documentació per acollir-se a alguna de les línies de subvencions s’haurà de presentar de forma electrònica mitjançant una instància genèrica signada per la persona interessada.

Els formularis de sol·licituds i altre documentació relacionada la podeu descarregar als següents enllaços:

 

Entradas Relacionadas
VOLS FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA?

VOLS FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA? PROGRAMA BONIFICAT DE SUPORT PER A PIMES Si la vostra empresa té més de Read more

Subvencions públiques, destinades al finançament del «Programa de Suport a dones en els àmbits rural i urbà»

Bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques, destinades al finançament del "Programa de Suport a dones en els Read more

Subvencions per la contractació per part de les empreses o entitats que duguin a terme l’activitat a l’àrea metropolitana de Barcelona

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, amb el suport tècnic i econòmic del Programa metropolità de suport a les polítiques socials Read more

Subvencions per a la Restauració i Centres d’estètica i bellesa

El CCAM (Consorci Comerç Artesania i Moda) ha articulat una línia d'Ajuts adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors Read more

Idiomas