L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha contractat una quarantena de persones en el marc de diferent programes ocupacionals. D’una banda, s’han incorporat una trentena de joves que treballaran a l’estiu fent tasques a la via pública i en diferents departaments municipals mitjançant dos programes d’ocupació juvenil: el Work Experience i el Treballa a l’Estiu. A més a més, avui també s’han incorporat 10 persones més a través d’un pla d’ocupació municipal.

D’una banda, el programa d’ocupació juvenil Work Experience s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora des de l’any 2019 o que tinguin pendent de finalitzar-la aquest any 2023 (entenent per formació professionalitzadora els cicles formatius, graus universitaris, màster o certificats de professionalitat). Les persones seleccionades treballaran donant suport als departaments d’Informàtica, Recursos Humans, Polítiques Socials, Planejament i Disciplina Urbanística, Medi Ambient, Comunicació,  Esport, Cultura (xarxa de biblioteques i Centre Jujol-Can Negre) i l’Arxiu Municipal amb contracte fins al 31 de juliol.

D’una altra banda, el programa d’ocupació juvenil Treballa a l’Estiu ha contractat joves d’entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada. Les persones seleccionades treballaran fins al 31 de juliol fent tasques d’informació al comerç local, a serveis socials i fent tasques de dinamització per trencar la bretxa digital a la gent gran (informació i suport per millorar l’accés de la ciutadania a les tecnologies de la informació).

Els programes Work Experience i Treballa a l’Estiu faciliten una primera experiència laboral al jovent i que obtinguin uns ingressos que contribueixin a l’economia familiar. Alhora, els i les joves poden conèixer com es treballa en una administració pública local.

D’altra banda, la desena de persones contractades a través del tercer pla d’ocupació d’aquest 2023 desenvoluparan perfils d’auxiliar d’ecoinformació; de peó de manteniment de la via pública (peons i operaris/es de neteja viària); de suport a la digitalització de l’Arxiu Municipald’auxiliar de suport audiovisual, i d’auxiliar administratius/va.  Aquest pla d’ocupació, subvencionat per la Diputació de Barcelona, permetrà la contractació per un període de sis mesos. Els plans prioritzen aquells col·lectius que tenen especials dificultats d’inserció al mercat laboral o que estan en situació de vulnerabilitat social, com les persones més grans de 55 anys, les persones menors de 35 anys, les dones, les persones que no perceben cap prestació o les persones aturades de llarga durada.

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more

Idiomas