Ets una empresa o una entitat representativa d’un sector productiu? penses que cal fer formació a mida per millorar la competitivitatLa resposta que estàs buscant es diu CONFORCAT A MIDA, un programa de subvencions que permet donar resposta directa a les necessitats formatives de l’empresa.
 
Properament es preveu una convocatòria amb les característiques següents: 
 • Dissenyeu la formació subvencionable a mida de l’empresa; les accions formatives han de ser d’entre 30 i 60 hores, podent dissenyar itineraris formatius que superin les 60 hores; per exemple, una mateixa persona pot fer 2 mòduls de 60 hores, en un total de 120 hores.
 • Pots formar a les persones treballadores de l’empresa i/o persones en situació d’atur per incorporar-les a la teva empresa; en cas de ser una entitat representativa d’un sector, pots formar a qualsevol persona treballadora del sector o a persones desocupades per tal que s’incorporin a empreses del sector.
 • La formació pot ser presencial, mitjançant aula virtual en streaming, online o teleformació (amb plataforma) i mixta.
 • Finançament per mòduls: 549€ per persona formada per 60 hores i 245€ per 30 hores. En ser justificació per mòduls no cal presentar documentació per justificar les despeses. A més, aquesta formació és cofinançable de manera privada o pública.
 • És possible la subcontractació del 100%, inclosa la gestió. Permet contractar alguna entitat de formació especialitzada.
 • Es realitza una bestreta del 100% del pagament del finançament atorgat en el moment de la resolució, és a dir, es disposa del finançament abans d’iniciar la formació.
 • Es preveu que el període de sol·licitud de subvenció comenci la primera setmana de març i la formació es pugui realitzar entre els mesos de maig/juny de 2023 i juny de 2024.

Poden ser beneficiàries:

a) Empreses a títol individual i que presentin programes de formació. Les empreses poden ser de titularitat de persones físiques, societats anònimes, societats de responsabilitat limitada i altres formes jurídiques admeses en dret.

 • Les persones treballadores a formar han de pertànyer a l’empresa tenint un vincle laboral.

b) Altres tipus d’entitats:

 • Agrupacions d’empreses.
 • Consorcis.
 • Organismes i entitats sectorials, de qualsevol dimensió, que representin empreses i/o persones treballadores (sindicats, patronals, gremis, associacions, cambres…).
Més informació aquí
Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more

Idiomas