Ets una empresa o una entitat representativa d’un sector productiu? penses que cal fer formació a mida per millorar la competitivitatLa resposta que estàs buscant es diu CONFORCAT A MIDA, un programa de subvencions que permet donar resposta directa a les necessitats formatives de l’empresa.
 
Properament es preveu una convocatòria amb les característiques següents: 
 • Dissenyeu la formació subvencionable a mida de l’empresa; les accions formatives han de ser d’entre 30 i 60 hores, podent dissenyar itineraris formatius que superin les 60 hores; per exemple, una mateixa persona pot fer 2 mòduls de 60 hores, en un total de 120 hores.
 • Pots formar a les persones treballadores de l’empresa i/o persones en situació d’atur per incorporar-les a la teva empresa; en cas de ser una entitat representativa d’un sector, pots formar a qualsevol persona treballadora del sector o a persones desocupades per tal que s’incorporin a empreses del sector.
 • La formació pot ser presencial, mitjançant aula virtual en streaming, online o teleformació (amb plataforma) i mixta.
 • Finançament per mòduls: 549€ per persona formada per 60 hores i 245€ per 30 hores. En ser justificació per mòduls no cal presentar documentació per justificar les despeses. A més, aquesta formació és cofinançable de manera privada o pública.
 • És possible la subcontractació del 100%, inclosa la gestió. Permet contractar alguna entitat de formació especialitzada.
 • Es realitza una bestreta del 100% del pagament del finançament atorgat en el moment de la resolució, és a dir, es disposa del finançament abans d’iniciar la formació.
 • Es preveu que el període de sol·licitud de subvenció comenci la primera setmana de març i la formació es pugui realitzar entre els mesos de maig/juny de 2023 i juny de 2024.

Poden ser beneficiàries:

a) Empreses a títol individual i que presentin programes de formació. Les empreses poden ser de titularitat de persones físiques, societats anònimes, societats de responsabilitat limitada i altres formes jurídiques admeses en dret.

 • Les persones treballadores a formar han de pertànyer a l’empresa tenint un vincle laboral.

b) Altres tipus d’entitats:

 • Agrupacions d’empreses.
 • Consorcis.
 • Organismes i entitats sectorials, de qualsevol dimensió, que representin empreses i/o persones treballadores (sindicats, patronals, gremis, associacions, cambres…).
Més informació aquí
Entradas Relacionadas
VOLS FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA?

VOLS FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA? PROGRAMA BONIFICAT DE SUPORT PER A PIMES Si la vostra empresa té més de Read more

Subvencions públiques, destinades al finançament del «Programa de Suport a dones en els àmbits rural i urbà»

Bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques, destinades al finançament del "Programa de Suport a dones en els Read more

Subvencions per la contractació per part de les empreses o entitats que duguin a terme l’activitat a l’àrea metropolitana de Barcelona

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, amb el suport tècnic i econòmic del Programa metropolità de suport a les polítiques socials Read more

Subvencions per a la Restauració i Centres d’estètica i bellesa

El CCAM (Consorci Comerç Artesania i Moda) ha articulat una línia d'Ajuts adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors Read more

Idiomas