PRESENTACIÓ

Aquest programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC va adreçat a empresaris del Baix Llobregat amb un projecte d’elevat potencial de creixement, i té com a objectiu ajudar a impulsar el creixement d’aquestes pimes, mitjançant formació específica d’alt creixement, tutories, el project management, Mentoring i un assessorament personalitzat.

 

El programa té una durada de 9 mesos i està repartit en tres fases. En total, inclou més de 70 hores de suport per a cada empresa.

La selecció d’empreses. Qui hi pot participar?

Existeixen un conjunt de variables a complir per part de les empreses participants en el programa. No obstant, es portarà una valoració cas a cas de cadascuna d’elles per escollir aquelles que finalment participaran en el programa. Les variables són les següents:

 • Petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més.
 • Empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona Ciutat)
 • Empreses amb una trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys.
 • Tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica.

 

Empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

 

Continguts programa

Fase 1

ABRIL 2023 – JULIOL 2023

SELECCIÓ D’EMPRESES PARTICIPANTS

Un Comitè d’experts format per tres professionals amb una llarga experiència de suport al creixement empresarial de pimes seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.

 

Fase 2

SETEMBRE 2023 – MARÇ 2024

REFLEXIÓ I ELABORACIÓ DEL PLA DE CREIXEMENT

L’objectiu d’aquesta fase és doble:

En primer lloc, reflexionareu amb diferents experts i consultors sobre quins són els factors clau d’èxit per al creixement d’una empresa.

En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al teu negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.

En aquesta fase participaràs en les següents activitats:

Sessions col·lectives (10 hores):

 1. Anàlisi integral.
 2. Diferenciació competitiva.
 3. Transformació digital.

Sessions individuals in company (20 hores):

 1. Diagnosi i canvas actual de la teva empresa.
 2. Diagnosi de transformació digital.
 3. Sessió d’enfocament.
 4. Canvas de futur.
 5. Disseny del pla de creixement.
 6. Sessió d’orientació a l’acció.

 

Fase 3

ABRIL 2024 – JUNY 2024

SUPORT EN L’EXECUCIÓ DEL PLA DE CREIXEMENT

A la tercera i última fase del programa et donarem suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció. En aquesta fase participaràs en les següents activitats:

Sessions individuals in company (20 hores):

Un expert de l’àrea o àrees identificades com a prioritàries a treballar (Transformació Digital, Internacionalització, Comercialització o Organització i Equip directiu) t’acompanyarà en tot el procés i et donarà suport en l’execució de les actuacions.

6 Master Classes:

Amb experts en lideratge, innovació, comercialització, finançament, transformació digital i internacionalització perquè puguis reflexionar i aplicar al teu negoci aquests elements clau de creixement empresarial.

6 Casos de Best Practices:

Empresaris d’èxit t’aportaran l’experiència i el coneixement d’alguns dels reptes més habituals en la fase de creixement empresarial.

 

 

DATA LÍMIT PER LES INSCRIPCIONS: 12 DE JUNY DE 2023

Per a més informació del programa, podeu amb Promodespí per mitjà del correu: promocio@sjdespi.net o en el telèfon 93 480 80 50

 

COST

 

L’empresa només ha de pagar 500€ + IVA que abonarà una vegada ha estat seleccionada.

*El cost real per empresa és de 5.500€

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

Accelera el creixement

Entradas Relacionadas
XIII Fòrum Empresarial: La sostenibilitat: l’actual repte de la indústria.

Aquest 22 de novembre ha tingut lloc el XIII Fòrum Empresarial que duia per títol: La sostenibilitat: l’actual repte de Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals Read more

Work Experience

Des del dia 4 fins al 13 de maig s'obre la convocatòria per a la contractació d'una quarantena de joves durant l’estiu en dos Read more

Trencar la bretxa digital

Un equip de gent jove recorre aquest estiu els carrers i places de Sant Joan Despí per ensenyar a la gent gran de la ciutat a utilitzar el telèfon Read more

Idiomas