Aquest any, Sant Joan Despí viurà un Nadal màgic. L’Ajuntament i les entitats de la ciutat organitzaran més de 40 propostes per gaudir d’un Nadal ple de tradicions populars, música, dansa, esport, solidaritat i activitats comercials que acabarà amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Una de les primeres activitats nadalenques és l’Exposició de Pessebres, que ha arribat a la seva 66a edició. Fins al 8 de gener, a la seu de l’Associació de Pessebristes de Sant Joan Despí, podem admirar 18 diorames que recreen diferents escenes del pessebre.

Per a la canalla, una de les activitats més esperades és el Tió de Nadal Popular, que el 17 i 18 de desembre visita diferents places de la ciutat perquè nenes i nens puguin fer cagar el tió i participar en tallers.

La solidaritat estarà molt present a les festes de Nadal de Sant Joan Despí. Tindrem la Ràdio Marató de Ràdio Despí i Creu Roja Joventut per recollir joguines per a la campanya ‘Cap infant sense joguina’, i les activitats organitzades a benefici de La Marató de TV3 per diferents entitats i pels poliesportius municipals.

Serà un Nadal amb molta cultura i molta festa, amb els concerts i els balls de Nadal i d’Any Nou, el Pare Noel de l’Associació de Veïns i Veïnes de les Planes, la Festa de Nadal per a la Gent Gran, la ballada de sardanes de Sant Esteve o Els Pastorets d’El Castanyot.

També serà un Nadal molt esportiu: tindrem casals d’hivern a les instal·lacions esportives municipals, la celebració del Torneig de Ràpides de Nadal del Club Escacs Sant Joan Despí i del Torneig TPAN23 Memorial Juan Manuel Cano del Bàsquet Club Sant Joan Despí.

A més, la màgia del Nadal es viurà al comerç local. L’Ajuntament organitzarà activitats de dinamització als eixos comercials: batucada, música en directe, tallers infantils i un espectacle de llum i color. Per la seva banda, l’associació de comerciants Activa Despí celebra una Fira de Nadal el 18 de desembre al barri de les Planes.

DINAMITZACIÓ CARRER DESEMBRE 2022

Diumenge 11:

  • Batucada amb Abrakpum – Barri Centre: 12h
  • Activadespí: Market de Nadal(Plaça de l’Ermita. Barri Centre). Horari d’ 11:00 a 18:00 hores

Diumenge 18:

  • Batucada amb Abrakpum – Barri de les Planes: 12h
  • Activadespí: Market de Nadal(C/ John F. Kennedy zona peatonal. Barri de les Planes). Horari d’ 11:00 a 18:00 hores

Dijous 22:

Música en directe als Mercats Municipals Barri Centre i Barri de les Planes de 11 a 13: 00h.

Divendres 23:

  • tallers infantils de manualitats nadalenques. 16:30 A 18:30 Barri Torreblanca

Divendres 30:

  • Brincadeira – espectacle Perculights

Barri Centre: 19:15h a 20:00h

Barri de les Planes: 17:45 a 18:30h

En paral·lel, començarem a preparar la màgia dels Reis d’Orient. A tots els barris de la ciutat hi haurà bústies reials per poder fer arribar la carta a Ses Majestats. Cartes que també es podran entregar als patges reials els dies 2, 3 i 4 de gener al Parc de les Il·lusions. Prèviament, però, tindrem l’oportunitat de veure per primera vegada la clau màgica que l’alcaldessa lliurarà als Reis Mags (serà els dies 28, 29 i 30 de desembre a la plaça 8 de Març). Tot plegat per fer possible l’arribada màgica de Melcior, Gaspar i Baltasar, als quals rebrem el 5 de gener amb un gran espectacle i amb la cavalcada per tots els barris de la ciutat.

 

CONSULTA EL PROGRAMA DE NADAL A SANT JOAN DESPÍ 2022

Entradas Relacionadas
XII FÒRUM EMPRESARIAL DE SANT JOAN DESPI – 9 de novembre de 2022

Demà dia 9 de novembre, celebrarem la XII edició del Fòrum empresarial de Sant Joan Despí amb la conferència (Agenda Read more

XI EDICIÓ FÒRUM ANUAL DE COMERÇ 2021

Avui dia 29 de Novembre de 2021, de 14:00 h a 16:30 h al C.C Mercè Rodoreda - Sala Aloma. Read more

Work Experience & Treballa a l’estiu 2023. DEL 15 AL 19 DE MAIG, INSCRIPCIONS OBERTES !

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre del 15 al 19 de maig les inscripcions per a la contractació d'una trentena de joves que treballaran durant l'estiu fent tasques Read more

WEBINAR | QUÈ ÉS CLAU PER TENIR UNA BONA AUTOESTIMA?

En aquest curs reflexionarem sobre què és l’autoestima, quin paper té aquesta en la manera com ens enfrontem als reptes Read more

Idiomas