Saber com calcular els costos de l’elaboració d’un producte o de la prestació d’un servei, uns coneixements conceptuals bàsics de costos directes i indirectes o bé saber la rendibilitat marginal d’una comanda.

Continguts:

  • Introducció a la comptabilitat analítica de costos; definició conceptual de costos directes, indirectes, variables i fixes. Sistemes de càlcul de costos.
  • Sistema de Costos Directes per a empreses de fabricació de productes.
  • Sistema de Costos Complerts destinat a empreses industrials.
  • Sistema de Costos per Comandes enfocat a empreses de serveis.

Destinataris: Persones emprenedores o d’empresa (pimes).

Data: 7/04/21

Format: virtual

Inscripcions en aquest formulari

Entradas Relacionadas
Trencar la bretxa digital

Un equip de gent jove recorre aquest estiu els carrers i places de Sant Joan Despí per ensenyar a la gent gran de la ciutat a utilitzar el telèfon Read more

Subvencions 2022 – Comerç i Serveis (Gencat)

Presentació de sol·licituds: des de les 9:00 hores del dia 16 de juny de 2022 fins a les 14:00 hores Read more

SANT’S MARKET 11 DE JUNY

El dissabte 11 de juny el parc de Torreblanca acollirà la quarta edició del Sant's Market, un mercat a l'aire lliure que aplegarà una cinquantena Read more

PLANS D’OCUPACIÓ 2022-SEGONA CONVOCATÒRIA

PLANS D'OCUPACIÓ 2022-SEGONA CONVOCATÒRIA És objecte d’aquesta convocatòria la selecció de diferents perfils professionals per a cobrir 32 llocs de Read more