Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals destinats a fer tasques a la via pública i a diferents departaments municipals.

Programa Work Experience: per a la contractació de joves empadronats a Sant Joan Despí d’entre 18 i 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora (Cicles formatius o Graus universitaris, Màsters, Certificats de professionalitat) des de l’any 2016 o pendents de finalitzar en l’any 2020 i que no estiguin treballant.

Treball a l’Estiu: adreçat a joves empadronats a Sant Joan Despí, d’entre 18 i 25 anys, que estiguin estudiant una formació reglada i que no estiguin treballant.

Les sol·licituds per participar en algun dels dos programes s’han de presentar telemàticament en aquest enllaç https://docs.google.com/inscripcions. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dijous 13 de maig a les 15 hores.

Un cop feta la sol·licitud, les persones que compleixin els requisits rebran un correu electrònic per citar-los al procés de selecció. Les sessions d’informació i selecció es faran el 18 i el 19 de maig. Les persones seleccionades s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament al juliol.

Entradas Relacionadas
Taller de imagen personal y corporativa.

Nuestra imagen comunica segundo a segundo. Inscríbete en este curso donde aprenderás a gestionar tu imagen personal como herramienta de Read more

Subvenciones públicas, destinadas a la financiación del «Programa de Apoyo a mujeres en los ámbitos rural y urbano»

Bases reguladoras para la concesión de subvenciones públicas, destinadas a la financiación del "Programa de Apoyo a mujeres en los Read more

Se abre la segunda convocatoria para el año 2021 de la línea de cupones industria 4.0

Se abre la segunda convocatoria para el año 2021 de la línea de cupones industria 4.0 de las ayudas de Read more