Des del dia 4 fins al 13 de maig s’obre la convocatòria per a la contractació d’una quarantena de joves durant l’estiu en dos programes ocupacionals destinats a fer tasques a la via pública i a diferents departaments municipals.

Programa Work Experience: per a la contractació de joves empadronats a Sant Joan Despí d’entre 18 i 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora (Cicles formatius o Graus universitaris, Màsters, Certificats de professionalitat) des de l’any 2016 o pendents de finalitzar en l’any 2020 i que no estiguin treballant.

Treball a l’Estiu: adreçat a joves empadronats a Sant Joan Despí, d’entre 18 i 25 anys, que estiguin estudiant una formació reglada i que no estiguin treballant.

Les sol·licituds per participar en algun dels dos programes s’han de presentar telemàticament en aquest enllaç https://docs.google.com/inscripcions. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dijous 13 de maig a les 15 hores.

Un cop feta la sol·licitud, les persones que compleixin els requisits rebran un correu electrònic per citar-los al procés de selecció. Les sessions d’informació i selecció es faran el 18 i el 19 de maig. Les persones seleccionades s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament al juliol.

Entradas Relacionadas
Subvenciones 2022 – Comercio y Servicios (Gencat)

Presentación de solicitudes: desde las 9.00 horas del día 16 de junio de 2022 hasta las 14.00 horas del día Read more

SANT’S MARKET 11 DE JUNIO

El sábado 11 de junio el parque de Torreblanca acogerá la cuarta edición del Sant's Market , un mercado al Read more

Romper la brecha digital

Un equipo de gente joven recorre este verano las calles y plazas de Sant Joan Despí para enseñar a las Read more

Programas de experiencia profesional para el empleo y la formación juvenil en Sant Joan Despí.

El Ayuntamiento de Sant Joan Despí busca jóvenes para trabajar este verano, en junio y julio, en un programa ocupacional Read more